Mediproma is uw partner voor medische project op maat. Van A tot Z! We werken samen met bedrijven die ingewikkelde transportvragen goed aankunnen en die al het papierwerk voor de douane regelen. Samen met onze kennis van medische apparatuur en de experts voor (de)montage, maakt dat u dergelijke projecten met vol vertrouwen aan ons kunt overlaten.

Mediproma bestaat uit een relatief klein, maar zeer gemotiveerd team. U heeft direct contact met uw aanspreekpunt, wat zorgt voor een heldere communicatie. Projectmanagement moet gebeuren vanuit een duidelijke structuur en orde. We documenteren dan ook goed, maar houden niet van omslachtige procedures en documentaties die de efficiëntie belemmeren. Mediproma weet uit ervaring dat het in de medische sector belangrijk is om snel te kunnen schakelen. U mag dan ook van ons aannemen dat we slagvaardig en doelgericht te werk gaan.

Rigging

De term ‘rigging’ slaat op het interne transport van zware systemen. Soms moeten deze binnen een gebouw worden verplaatst. Dat vraagt niet alleen om een zorgvuldige aanpak, maar ook om expertise en de benodigde capaciteit. Mediproma is de geschikte partner.

Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met rigging projecten. Zo hebben we meerdere loodzware biogenerators geplaatst in ziekenhuizen over de hele wereld. Daarbij is het volledige interne en zware transport verzorgd. Naast de biogenerators zijn ook verschillende MRI scanners uitgebouwd. Ook in die processen werd het zware transport verzorgd. Mediproma ziet er naar uit dat ook voor u te mogen doen. Zie de foto’s hieronder voor een overzicht van uitgevoerde projecten.

Crating

Het transport van medische apparatuur dient professioneel te worden gedaan. Dit doen we o.a. door middel van ‘crating’. Dat houdt in dat we producten demonteren en de onderdelen daarvan in speciale kratten klaarmaken voor vervoer. Deze kratten worden per systeem op maat gemaakt.

Ook maken wij gedetailleerde paklijsten bij de kratten. Op de foto’s hieronder vindt u hier voorbeelden van. Naast scanners verpakken wij alle gebruikte medische toestellen die wij verkopen. Zo kunnen wij ook voor u toestellen, producten of andere goederen inpakken.

Shipping

Naast demonteren, inpakken en verplaatsen verzorgt Mediproma ook het transport. Dit houdt in dat de gedemonteerde en ingepakte medische scanners goed gedocumenteerd worden. Daarna wordt het transport georganiseerd. Hierbij zoeken we naar de beste wegen en zorgen ervoor dat de producten komen waar ze verwacht worden. Dit geldt voor nationaal maar ook voor internationaal transport. Over land of over zee, Mediproma draait zijn hand er niet voor om. Op de foto’s hieronder vindt u verschillende beelden van uitgevoerd transport.

Project Management