Mediproma verkoopt uitsluitend gebruikte medische apparatuur. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment op voorraad staan in ons magazijn in Alblasserdam; van infuuspompen tot MRI en van anesthesie tot endoscopie. De meeste apparatuur wordt ingekocht bij Nederlandse ziekenhuizen en klinieken. Deze manier van werken heeft voor de ziekenhuizen en klinieken grote voordelen:

  • Een eerlijke prijs voor overtollige apparatuur.
  • Apparatuur een tweede leven geven, is goed voor het milieu.
  • Alle apparatuur wordt door ons zelf opgehaald.
  • Demontage door vakkundige technici, die uw ruimte bezemschoon opleveren.

Demontage

Wij hebben een breed assortiment beschikbaar. Ook het demonteren en afvoeren van grote apparatuur, wordt door ons vakkundig afgehandeld. Denk hierbij aan MRI scanners, CT scanners, röntgenkamers, OK tafels-en lampen en mammografen. Wij zijn in het bezit van de ANVS vergunning, waarmee we toestemming hebben om dit soort apparatuur af te voeren. Wij laten de ruimte altijd bezemschoon achter, waardoor u daar ook geen omkijken naar heeft.

        

Heeft u apparatuur beschikbaar?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om één diathermie toestel, een CT scan of een grote hoeveelheid apparatuur, wij zien uw aanbod graag tegemoet. Door onderstaand contactformulier in te vullen, ontvangt u van ons een eerlijk voorstel voor uw apparatuur. Vermeld svp de belangrijkste informatie, zoals: bouwjaar, software, functionaliteit, accessoires, etc. Bij voorbaat dank.     

    Apparatuur Aanbieden