Philips

Sorteren op:
orderby
Items per pagina:
Genre:

Mediproma: gebruikte medische apparatuur

Wereldwijd is er behoefte aan goede medische zorg. Nieuwe medische apparatuur is helaas niet voor iedereen – financieel - haalbaar, waardoor mensen niet de zorg krijgen die ze nodig hebben. Door de in-en verkoop van gebruikte medische apparatuur, probeert Mediproma goede apparatuur voor iedereen beschikbaar te maken.

Over Mediproma

Mediproma handelt in gebruikte medische apparatuur. Wij kopen apparatuur van (voornamelijk) Nederlandse ziekenhuizen en verkopen deze aan landen over de hele wereld. Ons assortiment is ontzettend breed: van infuuspompen tot MRI scans en van defibrillatoren tot echotoestellen. Door de hoge standaarden in de Nederlandse ziekenhuizen, is er veel vraag naar onze apparatuur in zowel binnen- als buitenland. Wij verzorgen het transport van A tot Z: van het inpakken in ons magazijn tot levering bij u aan de deur.

Eén toestel of een compleet ziekenhuis

Heeft u gebruikte apparatuur die u wilt verkopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we sturen u altijd snel een concreet bod. Dit kan gaan om één toestel, maar wij hebben ook jarenlange ervaring met de demontage van complete ziekenhuisafdelingen / klinieken. Met onze eigen tools nemen wij alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd.

Topmerken voor een betaalbare prijs

Als u een kliniek opricht of een uitbreiding zoekt voor uw dierenartspraktijk, dan is gebruikte medische apparatuur een uitstekende keus. Voor een uiterst scherpe prijs bieden wij een passende optie, waardoor u ook met een beperkt budget kwalitatief hoogwaardige apparatuur kunt kopen. Wij denken graag met u mee en zorgen dat alles netjes wordt afgeleverd.

Kom gerust langs

Uiteraard bent u van harte welkom om ons kantoor te bezoeken. Wij leiden u graag rond door ons 1.000 m2 grote magazijn, zodat u zelf de apparatuur kunt bekijken en testen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Ga naar boven