Voor de allereerste keer zal Mediproma standhouder zijn op de Medica 2018: de toonaangevende internationale beurs voor de medische sector in Düsseldorf, Duitsland. Van 12 t/m 15 november bent u van harte welkom ons te bezoeken op het Holland Paviljoen, Hal 15, Stand F60. Loop gerust langs of wees zeker dat we voldoende tijd voor u hebben, door vooraf een afspraak te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig op de Stand
12 - 13 November: Gerard van der Loo (Sales Engineer) & Paul van Es (Sales Engineer)
14 - 15 November: Rick Meerkerk (Operations Manager) & Arie Stam (Directeur)

Holland Pavilion

Afgelopen maand hebben we succesvol een prachtige Siemens Biograph Horizon PET/CT (bouwjaar 2016) gedeïnstalleerd. Deze state of the art PET/CT bestaat uit een 32 slice CT en een 4 ring detector PET en staat momenteel opgeslagen in ons magazijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Siemens PETCT Deinstallation 1 Siemens PETCT Deinstallation 2 Siemens PETCT Deinstallation 3

In Q1 2018 heeft Mediproma met succes een biogenerator geplaatst en geïnstalleerd in La Paz; de hoogstgelegen hoofdstad van de wereld op 3600 meter. Na succesvolle projecten in Pakistan, Bulgarije, Kazachstan en andere landen, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan voor deze grote uitdagingen. Onze eigen hydraulische liftsystemen hebben hun waarde wederom bewezen. De onderdelen van de biogenerator, oplopend tot 1400 kg, werden met gemak in de relatief kleine ruimte getild. We kijken uit naar het volgende rigging project.

U vindt ze in alle ziekenhuizen en klinieken: infuuspompen voor het toedienen van vloeistoffen en medicatie. Op dit moment hebben we meer dan 1000 infuuspompen beschikbaar. Volumetrische pompen en spuitpompen van diverse merken, zoals Alaris, Braun, Fresenius en Graseby. Klik op DEZE LINK om alle modellen te bekijken en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

 

Alaris GW image

Ga naar boven