Afgelopen maand hebben we succesvol een prachtige Siemens Biograph Horizon PET/CT (bouwjaar 2016) gedeïnstalleerd. Deze state of the art PET/CT bestaat uit een 32 slice CT en een 4 ring detector PET en staat momenteel opgeslagen in ons magazijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Siemens PETCT Deinstallation 1 Siemens PETCT Deinstallation 2 Siemens PETCT Deinstallation 3

In Q1 2018 heeft Mediproma met succes een biogenerator geplaatst en geïnstalleerd in La Paz; de hoogstgelegen hoofdstad van de wereld op 3600 meter. Na succesvolle projecten in Pakistan, Bulgarije, Kazachstan en andere landen, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan voor deze grote uitdagingen. Onze eigen hydraulische liftsystemen hebben hun waarde wederom bewezen. De onderdelen van de biogenerator, oplopend tot 1400 kg, werden met gemak in de relatief kleine ruimte getild. We kijken uit naar het volgende rigging project.

U vindt ze in alle ziekenhuizen en klinieken: infuuspompen voor het toedienen van vloeistoffen en medicatie. Op dit moment hebben we meer dan 1000 infuuspompen beschikbaar. Volumetrische pompen en spuitpompen van diverse merken, zoals Alaris, Braun, Fresenius en Graseby. Klik op DEZE LINK om alle modellen te bekijken en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

 

Alaris GW image

Meer dan 60 verschillende producten met kortingen tot maar liefst 80%. Wellicht dat er ook voor u een mooie aanbieding tussen zit. Kijk rustig rond in ons SALE aanbod en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.

BEKIJK HIER DE PRIJSLIJST VAN DE SALE COLLECTIE.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Mediproma SALE Image NL

Ga naar boven