NU BESCHIKBAAR: de GE Lightspeed RT 16 slice CT scan is een wide-bore systeem (80 cm) met korte scantijden, die zorgen voor een hogere productiviteit en meer comfort voor de patiënten. Ons systeem is gefabriceerd in 2006, maar heeft een nieuwe röntgenbuis uit 2018.

TECHNISCHE DETAILS
- Serienummer: 146486HM6
- Bouwjaar CT: 2006
- Bouwjaar röntgenbuis: 2018
- Scan seconds: +/- 120.000
- Softwareversie: 6.3.8

Software optiesGE Lightspeed RT 16 Slice CT 1
- Patient-16-slice
- WideView
- AutomA
- Smart Prep
- Helical Tilt
- 3000 Image Series
- Direct-3D
- Direct-MPR
- Data Export
- CopyComposer
- Connect Pro

Extern werkstation software: Advantage Workstation 4.4

Extra: Laser Positioning System: LAP Dorado CT-1-3-Bridge

 

VRAAG EEN OFFERTE OP

Als u op zoek bent naar een kostenefficiënte CT scanner voor basic beeldvorming, dan hebben wij dé oplossing voor u. De Siemens Somatom Emotion 6 slice CT scan biedt hoogwaardige beelden voor een breed scala aan onderzoeken. Indien u interesse heeft in dit systeem, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een passende offerte.

TECHNISCHE DETAILS
- Bouwjaar CT: 2003
- S/N 43163
- Bouwjaar röntgenbuis: 2013
- Mallinckrodt OptiVantage DH Injector
- PC met software
- Accumulatieve Buis Scan tijd: 65463066 mAs
- Somaris/5 Software: Syngo CT 2006A / Syngo VD30C
- Windows 5.1 (Build 2600, Service Pack 3)

Siemens, Somatom Emotion 6, CT Scan

Met meer dan 35 verschillende echotoestellen, heeft Mediproma een breed assortiment beschikbaar. Of u nou op zoek bent naar een budget of high-end model, cardio-vasculair of OB/GYN, 2D of3D, GE of Siemens, draagbaar of stationair: Mediproma heeft goede opties voor een scherpe prijs.

Bekijk hier alle beschikbare systemen om te kijken welke bij u past.

Voor advies kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons pand in Alblasserdam te bezoeken om de systemen te bekijken en te testen. 

ultrasound

 

Kerst en Oud & Nieuw staat voor de deur. Dus dit is het perfecte moment om terug te blikken op 2018. Want wat een jaar is het voor ons geweest.

Mediproma is 5 jaar geleden opgericht en sindsdien is het een stijgende lijn geweest. 2018 was niet anders. Het begon met een megaproject, waarvoor we extra ruimte en mensen hebben ingehuurd. In de tussentijd ging de normale in-en verkoop gewoon door. Ons bedrijf wordt steeds bekender bij de Nederlandse ziekenhuizen, waardoor we meer apparatuur krijgen aangeboden. Hiervoor zijn wij zeer dankbaar. Het betekent ook dat er meer werk moest worden verzet, maar dankzij de geweldige inzet van alle Mediproma medewerkers, kunnen we 2018 goed afsluiten.

Verder waren we voor het eerst standhouder op de Medica beurs in Düsseldorf. Het waren 4 overvolle dagen waarbij we veel mensen hebben leren kennen en waar we bestaande relaties face-to-face konden ontmoeten. We hebben veel positieve reacties hierop ontvangen en zijn dan ook vrij zeker, dat we er volgend jaar weer bij zijn.

Dan rest ons nog al onze relaties van harte te bedanken. Bedankt dat jullie met ons zaken hebben willen doen. We wensen iedereen fijne Kerstdagen, een spetterend Nieuwjaar en hopen elkaar weer te spreken in 2019.

Team Mediproma

Ga naar boven