Mediproma is een groeiend handelsbedrijf in medische apparatuur. Wij kopen gebruikte apparatuur in en verkopen deze wereldwijd. Van infuuspompen tot MRI's en van defibrillatoren tot couveuses. Sinds vorig jaar zijn wij gevestigd in een prachtig pand in Alblasserdam langs de A15. Om de service en kwaliteit gedurende onze huidige groei optimaal te houden, zijn wij op zoek naar een technisch / logistiek medewerker (fulltime).

Ben jij de technische alleskunner die met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om kan gaan? Stuur dan je cv en motivatie vòòr 10 februari 2017 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mediproma Vacature adv

Daar waar waardevolle medische apparatuur op een andere locatie weer optimaal kan functioneren, ontstaat volgens Mediproma een mooie win-winsituatie. Niet alleen de waarde van een product kan weer volledig benut worden, maar er ontstaat tegelijkertijd een mogelijkheid om in te spelen op de vraag naar medische apparatuur vanuit andere delen van de wereld. Zo kan worden bijgedragen aan de medische ontwikkeling elders.

Gebruikte medische apparatuur

Het handelen in gebruikte medische apparatuur is onze core business. Veel medische
bedrijven of zorginstellingen bezitten apparatuur die door omstandigheden overcompleet is, maar nog waarde heeft. Als deze apparatuur daadwerkelijk nog waarde vertegenwoordigt, zien wij daarin goede kansen. Dankzij een breed internationaal netwerk kunnen we inspelen op de vraag naar medische apparatuur. We helpen aanbieders dan ook graag om apparatuur een nieuwe bestemming te geven.

Mediproma beschikt over een eigen geconditioneerde opslag. Dit betekent dat we apparatuur tijdelijk kunnen opslaan en dus ook een voorraad hebben. Graag komen we langs bij uw instelling om apparatuur te bekijken. Mediproma beschikt over veel kennis van medische apparatuur en vindt het belangrijk om gedegen om te gaan met overgenomen apparatuur. Dat betekent bijvoorbeeld dat we apparatuur vrijmaken van locatie- en persoonsgegevens. Als aanbieder kunt u er na overname dan ook zeker van zijn dat de geschiedenis van uw instrumenten is gewist.
Onze kennis van medische apparatuur stelt ons in staat om apparaten naar behoren te testen. We vinden het belangrijk om kopers alleen producten van kwaliteit aan te bieden. Betrouwbaarheid en een goede communicatie is daarbij essentieel. Mediproma heeft ervaring met het transporteren van allerlei apparatuur en werkt daarbij samen met betrouwbare partners. U heeft dus geen omkijken naar het transport!

Hoe werkt het

Wij komen graag bij u langs om de medische toestellen op te nemen en deze voor u te verkopen. Na het opnemen van zo veel mogelijk gegevens, zullen wij binnen korte tijd een bod uitbrengen op het betreffende apparaat. U kunt eventueel ook de medische apparaten zelf aanbieden met gegevens.
dotmed2

Om de medische toestellen te verkopen gebruiken wij onder andere de website www.dotmed.com. Dit is een internationaal platform om gebruikte medische apparatuur te kopen en verkopen. Per dag kijken meer dan 19.000 mensen op deze website om te kijken naar gebruikte medische apparatuur of onderdelen, service of contactpersonen. Ook kunt u hier de te koop staande apparaten op deze website vinden. Mediproma heeft inmiddels contacten opgebouwd om de apparatuur zo snel mogelijk een nieuwe bestemming te geven, schroom dus niet om contact op te nemen!

Van harte welkom op ons kantoor

We handelen met dealers wereldwijd om producten een goede bestemming te kunnen geven. Het geeft ons een extra drive wanneer we door verkoop bij kunnen dragen aan de plaatselijke medische ontwikkelingen. Geïnteresseerden van onze producten kunnen ons aanbod bekijken op onze website (www.mediproma.nl), maar zijn ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze opslag in Alblasserdam. We zien er naar uit om u op ons kantoor te ontvangen en denken graag mee in de vraag die u heeft.

Het inkopen en verkopen van gebruikte medische apparatuur is onze core business. Wij kopen apparatuur (voornamelijk) van Nederlandse ziekenhuizen en verkopen deze wereldwijd. Wij kunnen het gehele traject verzorgen van A tot Z. Ook voor demontages, installaties en rigging projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een partij voor het (tijdelijk) opslaan van de MRI? Ook dat kunnen wij verzorgen.

 

Hoe het allemaal begon
Mediproma is ontstaan uit een combinatie van diverse werkzaamheden. Beide eigenaren werkten samen aan diverse projecten vanuit hun huidige bedrijven. Het aantal en de omvang van de projecten groeiden. Daarom is besloten een nieuw bedrijf voor op te richten. Door ervaring met vakkennis te combineren wil Mediproma op medisch gebied projecten uitvoeren. We zijn begonnen aan de Lek in Nieuw-Lekkerland. Daar zijn wij inmiddels uit gegroeid en hebben nu een mooi kantoor bij onze opslag langs de A15 in Alblasserdam. U bent van harte welkom eens langs te komen!

Mediproma pand 1 Mediproma pand 4

 

Wat kunnen we voor u betekenen?
Wij nemen graag de tijd voor u! Heeft u medische apparatuur over of juist nodig? Wij komen graag langs om u te helpen!

Subcategorieën

Mediproma is uw partner voor medische project op maat. Van A tot Z! We werken samen met bedrijven die ingewikkelde transportvragen goed aankunnen en die al het papierwerk voor de douane regelen. Samen met onze kennis van medische apparatuur en de experts voor (de)montage, maakt dat u dergelijke projecten met vol vertrouwen aan ons kunt overlaten.

Mediproma bestaat uit een relatief klein, maar zeer gemotiveerd team. U heeft direct contact met uw aanspreekpunt, wat zorgt voor een heldere communicatie. Projectmanagement moet gebeuren vanuit een duidelijke structuur en orde. We documenteren dan ook goed, maar houden niet van omslachtige procedures en documentaties die de efficiëntie belemmeren. Mediproma weet uit ervaring dat het in de medische sector belangrijk is om snel te kunnen schakelen. U mag dan ook van ons aannemen dat we slagvaardig en doelgericht te werk gaan.

Ga naar boven