Kerst en Oud & Nieuw staat voor de deur. Dus dit is het perfecte moment om terug te blikken op 2018. Want wat een jaar is het voor ons geweest.

Mediproma is 5 jaar geleden opgericht en sindsdien is het een stijgende lijn geweest. 2018 was niet anders. Het begon met een megaproject, waarvoor we extra ruimte en mensen hebben ingehuurd. In de tussentijd ging de normale in-en verkoop gewoon door. Ons bedrijf wordt steeds bekender bij de Nederlandse ziekenhuizen, waardoor we meer apparatuur krijgen aangeboden. Hiervoor zijn wij zeer dankbaar. Het betekent ook dat er meer werk moest worden verzet, maar dankzij de geweldige inzet van alle Mediproma medewerkers, kunnen we 2018 goed afsluiten.

Verder waren we voor het eerst standhouder op de Medica beurs in Düsseldorf. Het waren 4 overvolle dagen waarbij we veel mensen hebben leren kennen en waar we bestaande relaties face-to-face konden ontmoeten. We hebben veel positieve reacties hierop ontvangen en zijn dan ook vrij zeker, dat we er volgend jaar weer bij zijn.

Dan rest ons nog al onze relaties van harte te bedanken. Bedankt dat jullie met ons zaken hebben willen doen. We wensen iedereen fijne Kerstdagen, een spetterend Nieuwjaar en hopen elkaar weer te spreken in 2019.

Team Mediproma

Ga naar boven