In de afgelopen jaren hebben we veel echotoestellen ontvangen, die qua transducerpakket meer dan compleet waren. We hebben transducers apart gehouden en over een langere periode een behoorlijke collectie verzameld die we u kunnen aanbieden. Dus bent u op zoek naar een GE sector, Siemens convex, Toshiba lineair of Aloka endovaginaal? Wellicht dat wij u kunnen helpen.

Bekijk onze complete collectie via DEZE LINK.

Mediproma Probes LS

 

Geef uw operatiekamer een geavanceerde update met één van onze prachtige LED operatielampen. We hebben meerdere sets op voorraad van KLS Martin, Maquet  Steris.

Kijk op deze link om alle sets te bekijken. Indien u interesse hebt in één of meerdere items, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maquet Volista

NU BESCHIKBAAR: de GE Lightspeed RT 16 slice CT scan is een wide-bore systeem (80 cm) met korte scantijden, die zorgen voor een hogere productiviteit en meer comfort voor de patiënten. Ons systeem is gefabriceerd in 2006, maar heeft een nieuwe röntgenbuis uit 2018.

TECHNISCHE DETAILS
- Serienummer: 146486HM6
- Bouwjaar CT: 2006
- Bouwjaar röntgenbuis: 2018
- Scan seconds: +/- 120.000
- Softwareversie: 6.3.8

Software optiesGE Lightspeed RT 16 Slice CT 1
- Patient-16-slice
- WideView
- AutomA
- Smart Prep
- Helical Tilt
- 3000 Image Series
- Direct-3D
- Direct-MPR
- Data Export
- CopyComposer
- Connect Pro

Extern werkstation software: Advantage Workstation 4.4

Extra: Laser Positioning System: LAP Dorado CT-1-3-Bridge

 

VRAAG EEN OFFERTE OP

Als u op zoek bent naar een kostenefficiënte CT scanner voor basic beeldvorming, dan hebben wij dé oplossing voor u. De Siemens Somatom Emotion 6 slice CT scan biedt hoogwaardige beelden voor een breed scala aan onderzoeken. Indien u interesse heeft in dit systeem, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een passende offerte.

TECHNISCHE DETAILS
- Bouwjaar CT: 2003
- S/N 43163
- Bouwjaar röntgenbuis: 2013
- Mallinckrodt OptiVantage DH Injector
- PC met software
- Accumulatieve Buis Scan tijd: 65463066 mAs
- Somaris/5 Software: Syngo CT 2006A / Syngo VD30C
- Windows 5.1 (Build 2600, Service Pack 3)

Siemens, Somatom Emotion 6, CT Scan

Ga naar boven