Mediproma houdt zich ook bezig met projectmanagement, met name op medisch gebied en op gebied van transport. We werken samen met bedrijven die moeilijke transportvragen goed aankunnen en die weten hoe ze douanedocumenten moeten opstellen. Dit gegeven, samen met onze kennis van medische apparatuur en de verplaatsing daarvan, maakt dat u projecten op dit gebied eenvoudig uit handen kunt geven bij ons.

Heldere communicatie en slagvaardig werken zijn voor ons belangrijk. Dat komt het projectmanagement absoluut ten goede. Projectmanagement moet gebeuren vanuit een duidelijke structuur en orde. We documenteren dan ook goed, maar houden niet van omslachtige procedures en documentaties die de efficiëntie belemmeren. Mediproma weet uit ervaring dat het in de medische sector belangrijk is om snel te kunnen schakelen. Zo hebben wij in november 2014 in één week tijd een mobiel hospitaal ingericht. Dit mobiele hospitaal is direct op transport gezet naar Africa in de strijd tegen Ebola. Deze grote spoedorder konden wij naar tevredenheid opleveren. We waren daarbij in staat om direct in kaart te brengen wat er nodig was en wat de mogelijkheden waren. De korte deadline maakte het project complex. Vanuit verschillende landen hebben we uiteindelijk alle apparatuur op tijd kunnen inkopen. Dat het project geslaagd is, geeft aan dat we grote projecten doeltreffend kunnen managen.

Andere referenties zijn het plaatsen van Biomarker Generatoren in Saoedi-Arabië, Kazachstan, Bulgarije en Engeland. Zo zijn we wereldwijd actief en weten we ook buiten de grenzen hoe we moeten handelen.

Wij zien in projecten en vraagstukken altijd de uitdaging om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Daarom begeleiden we graag projecten van a tot z!

De term 'rigging' slaat op het interne transport van zware producten. Het kan gaan over uw apparatuur of producten met een gebruiksaanwijzing. Soms moeten deze binnen een gebouw verplaatst worden. Dat vraagt niet alleen om een zorgvuldige aanpak, maar ook om expertise en de benodigde capaciteit. Mediproma beschikt daarover.

In het verleden zijn hier diverse projecten van uitgevoerd. Zo is er tweemaal een biogenerator geplaatst in een ziekenhuis. Daarbij is het volledige interne en zware transport verzorgd. Naast de biogenerators zijn ook verschillende MRI scanners uitgebouwd. Ook in die processen werd het zware transport verzorgd. Mediproma ziet er naar uit dat ook voor u te mogen doen. Zie de foto's hieronder voor een overzicht van uitgevoerde projecten.

Wij verzorgen ook een goede voorbereiding van producten die verscheept moeten worden. Dit doen we o.a. door middel van 'crating'. Dat houdt in dat we producten demonteren en de onderdelen daarvan in speciale kratten klaarmaken voor vervoer. Deze kratten worden op maat gemaakt, wat aangeeft dat we het verschepen zorgvuldig willen voorbereiden. We doen dit niet alleen voor medisch gerelateerde producten, maar u kunt ook terecht bij ons voor de crating van andere producten, zoals meubels en andere technische apparatuur.

Ook maken wij gedetailleerde paklijsten bij de kratten. Op de foto's hieronder vindt u hier voorbeelden van. Naast scanners verpakken wij ook alle gebruikte medische toestellen die wij verkopen. Zo kunnen wij ook voor u toestellen, producten of andere goederen inpakken. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kunt u ons benaderen via naast staande gegevens of via de contactpagina.

Naast demonteren, inpakken en verplaatsen verzorgt Mediproma ook transport. Dit houdt in dat de gedemonteerde en ingepakte medische scanners goed gedocumenteerd worden. Daarna wordt het transport georganiseerd. Hierbij zoeken we naar de beste wegen en zorgen ervoor dat de producten komen waar ze verwacht worden. Dit geldt voor nationaal maar ook voor internationaal transport. Over land of over zee, Mediproma draait zijn hand er niet voor om. Op de foto's hieronder vindt u verschillende beelden van uitgevoerd transport.

Ga naar boven