De 2017 editie van de grootste medische beurs ter wereld, Medica in Düsseldorf, is voorbij. In 4 dagen tijden hebben 123.500 bezoekers vanuit 130 verschillende landen de nieuwste technologieën kunnen bekijken en hadden ze de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en zaken te bespreken. Ruim 5.100 standhouders uit 66 landen presenteerden hun nieuwste innovaties. Interessant voorbeeld is de couveuse met ingebouwde spoelen, zodat de baby mét couveuse in de MRI kan worden geplaatst.

Medica komt weer terug in 2018 en zal worden gehouden van 12 t/m 15 november. 

 MEDICA17 Visitors Mall 3 MRI Incubator

Na 8 rigging project kregen we de nu mogelijkheid om een biogenerator te plaatsen in Limasol; de havenstad van het prachtige Cyprus.

De omstandigheden waren warm, maar mede dankzij de hulp van de lokale bevolking, was de klus binnen 3 dagen geklaard. Inmiddels hebben we de nodige ervaring met deze projecten. Mede door de hydraulische liften konden we de verschillende delen van de biogenerator goed verplaatsen. De hydraulische liften blijken wederom van grote waarde voor het plaatsen van soms wel 14000 kg.

 

 

 

Olympus endoscopie systemen behoren tot de top van het segment. Wij hebben diverse hoogwaardige lichtbronnen en videoprocessoren op voorraad staan. Uit verschillende collecties, waaronder Evis Exera en Evis Lucera. Sommige zijn compleet met pig tail en keyboard. De CLV-260 met CV-260 is zelfs compleet met mobiele trolley.

We hebben ook diverse Olympus scopen beschkikbaar voor gastroscopie, colonoscopie en bronchoscopie.

Klik op deze link om het complete endoscopie assortiment te bekijken.

Voor slechts € 2.500,- heeft u een kwalitatief hoogwaardig echotoestel in uitstekende conditie.

De toestellen komen uit wetenschappelijke studies en zijn weinig tot niet gebruikt. De toestellen worden standaard geleverd met een lineaire transducer (L14-5 / 38), een service rapport en een elektrische veiligheidsmeting. Software versie: 2.7.9.

Ga naar boven