U vindt ze in alle ziekenhuizen en klinieken: infuuspompen voor het toedienen van vloeistoffen en medicatie. Op dit moment hebben we meer dan 1000 infuuspompen beschikbaar. Volumetrische pompen en spuitpompen van diverse merken, zoals Alaris, Braun, Fresenius en Graseby. Klik op DEZE LINK om alle modellen te bekijken en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

 

Alaris GW image

Na een intensieve periode van audits, mogen we met gepaste trots bekendmaken dat Mediproma BV officieel ISO 9001 gecertificeerd is. Dit certificaat is een erkenning voor de hoge kwaliteit van ons management en onze service.

Iso Certificaat

Voor slechts € 2.500,- heeft u een kwalitatief hoogwaardig echotoestel in uitstekende conditie.

De toestellen komen uit wetenschappelijke studies en zijn weinig tot niet gebruikt. De toestellen worden standaard geleverd met een lineaire transducer (L14-5 / 38), een service rapport en een elektrische veiligheidsmeting. Software versie: 2.7.9.

De 2017 editie van de grootste medische beurs ter wereld, Medica in Düsseldorf, is voorbij. In 4 dagen tijden hebben 123.500 bezoekers vanuit 130 verschillende landen de nieuwste technologieën kunnen bekijken en hadden ze de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en zaken te bespreken. Ruim 5.100 standhouders uit 66 landen presenteerden hun nieuwste innovaties. Interessant voorbeeld is de couveuse met ingebouwde spoelen, zodat de baby mét couveuse in de MRI kan worden geplaatst.

Medica komt weer terug in 2018 en zal worden gehouden van 12 t/m 15 november. 

 MEDICA17 Visitors Mall 3 MRI Incubator

Ga naar boven