Mediproma is service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voeren graag projecten uit, zoals het uitbouwen van medische apparatuur en medische scanners. Wij regelen het transport en kunnen dit uiterst degelijk inpakken of in een krat plaatsen.

Ontstaan

Mediproma is ontstaan uit een combinatie van diverse werkzaamheden. Beide eigenaren werkten samen aan diverse projecten vanuit hun huidige bedrijven. Deze projecten groeiden en de verwachting is dat deze verder groeien. Daarom is besloten hier een nieuw bedrijf voor op te richten. Door ervaring met vakkennis te combineren wil Mediproma op medisch gebied projecten uitvoeren.
We zijn begonnen aan de Lek in Nieuw-Lekkerland. Daar zijn wij inmiddels uit gegroeid en hebben nu een mooi kantoor bij onze opslag.

Opslag

Sinds november 2013 beschikken wij over een mooie opslag voor alle medische apparatuur. Hier kunnen wij alles goed bergen en verpakken. U bent van harte welkom eens langs te komen!

Voor u

Wij nemen graag de tijd voor u! Heeft u medische apparatuur over of juist nodig? Wij komen graag langs om u te helpen! Aangezien wij wereldwijd exporteren kan dat helaas niet altijd fysiek, maar kunnen we gebruikmaken van digitale middelen.

Ga naar boven