Regelmatig komen wij in contact met merken/bedrijven die op zoek zijn naar een dealer voor hun assortiment. Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat het een goede aanvulling is op ons assortiment, gaan wij graag de uitdaging aan voor een dealership. Zo zijn wij begin 2016 gestart met de verkoop van MDF Instruments.

MDF Instruments
MDF LOGO TOPMDF is sinds 1971 een Amerikaans fabrikant van geavanceerde handgemaakte stethoscopen, hoogwaardige sphygmomanometers en andere apparaten. Met 220 medewerkers verdeeld over 3 continenten leveren ze hun assortiment in meer dan 85 landen. Het vertrouwen in hun eigen product is groot en dat laten ze blijken in hun garanties. Zo geldt voor alle stethoscopen een levenslange garantie. En mocht u een onderdeel kwijt zijn, dan kunt u deze geheel gratis opvragen. Ook voor andere systemen gelden zeer aantrekkelijke voorwaarden.

MDF products

Bent u op zoek naar een dealer?
Bent u een medische fabrikant en zoekt u een dealer voor uw assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Mediproma heeft een breed netwerk in binnen- en buitenland, dat voor u van grote waarde kan zijn.

Ga naar boven